Sådan fungerer det for dig

Det gode og bæredygtige kød fra Naturkalvene sælges på abonnement, med levering hver eller hveranden måned af overskuelige kødkasser lige til din dør.

Kort fortalt, så “deler” 12 abonnenter en halv Naturkalv henover 12 månedlige leveringer.

Hvilke udskæringer du modtager i den enkelte måned afhænger af dit kundenummer. Ud fra de 2 sidste cifre i kundenummeret, kan du se hvilket kasse-nummer du vil modtage i januar måned – Eksempel: Kunde 101 får kasse nr. 1 i februar og kunde 112 får kasse nr. 12 i februar. I marts får kunde 101 kasse 2 og kunde 112 kasse nr. 1 og så fremdeles. På denne måde kan du altid tælle dig frem til hvilken kasse du får ved næste levering.

Der vil altid være mindst 5 kg kødvarer i månedskassen

Det er også muligt at dele et abonnement og modtage måneds-kassen hver anden måned.

Du binder dig ikke til en lang leveringsperiode og kan altid opsige dit abonnement med en frist på maksimalt 1 uge før en leveringsdag.

Kødet er pakket i en termokasse med kølebatterier, der kan holde varerne kolde hele leveringsdagen. Kassen stilles på den adresse og det sted du ønsker. Kødet er vakuumpakket og holdbarhedsmærket. Fileter, stege og bøffer kan holde sig friske, ferske og lækre mindst 3 uger i køleskabet. Det hakkede kød og leverpostej dog kun ét døgn, da Naturkalv ikke pakker det i ”beskyttende atmosfære”- som egentlig bare er kunstige, ilt-fortrængende gasarter.

OBS. Hvis vakuum-forseglingen er brudt og indpakningen virker “løs”, da reduceres holdbarheden af indholdet væsentligt. Hvis dette sker, anbefaler Naturkalv at tilberede eller nedfryse varen snarest muligt.

Eksempler på månedskassernes indhold samt opskrifterne herpå kan du se her

Det du ikke når at spise inden holdbarhedsfristen på køl, kan selvfølgelig fryses ned og gemmes i mindst 6 måneder.

Kasserne leveres hjemme hos dig af Xpressen